אני שחר קידר
טכנולוגית מזון, קונדיטורית ואוהבת אוכל מושבעת
גדלתי בהונג קונג וטיילתי בעולם ואני כאן כדי להכניס אותכם לעולם המופלא של האוכל.
במהלך המסע הקולינרי שלי, גיליתי את הצד המדעי של האוכל. מה קורה כשלשים בצק? למה חמוצים נהיים חמוצים? למה מוסיפים לימון לסלק? וכך הלאה. שאלות אלו הובילו אותי ללמוד הנדסת מזון, ואת הידע שצברתי אני משלבת בסדנאות שלי ומעבירה לכם, כדי שגם אתם תדעו יותר במטבח.

ביחד נגלה טעמים חדשים, טכניקות מעניינות ועולם שלם של אוכל בצורה של חוויה כיפית, מעניינת ומגבשת

מציעה כמה סוגי סדנאות:
סדנת פסטה צבעונית- לצייר בפסטה
סדנת דים סאם ובאן
סדנת אוכל קוריאני 
 

 

גלריה: