תנו לנו לסדר לכם את הראש!
לקבלת הצעת מחיר, צלצלו עכשיו 050-227-6836 או הזינו פרטיכם בשדות הבאים

 

ארוחת משתה המרומים

הארוחות במרומים מתבססות על תוצרת מקומית, גלילית שנבחרה על ידנו בקפידה ונאספת בבוקר הארוחה מחקלאים ויצרנים מהגליל!! דגים, גבינות, ירקות, פירות, בשר, אלכוהול, יין ודבש הכל גדל אצלנו מתחת לאף, ובאיכויות הגבוהות ביותר. 

במהלך הארוחה  נציג לכם את חומרי הגלם הטריים, והסיפור של המגדל מאחוריהם.

כל חומרי הגלם מטופלים בקפידה על ידינו, נשטפים במי הירדן הקפואים (הגזמה גלילית טיפוסית) ומובאים אלינו למקום בסלסלת אופניים (וירטואלים). כל זאת נועד כדי להעמיק את החיבור לחומרי הגלם ולהעניק להם אקסטרה פלייבר גלילי אותנטי. 

הארוחה מתבשלת רק עבורכם באותו היום ומבליטה את חומרי הגלם העונתיים שאספנו. טכניקות הבישול שלנו הם פשוטות איכותיות ומטיילות על הקו שבין מטבח מקצועי לבין מטבח ביתי חם ומנחם. 

אנחנו משתמשים ברוב המקרים באש, גחלים וטאבון באירועים.

את הארוחה נתחיל בשולחן סלטים טריים, מקוריים, עונתיים ומרעננים עם לחם ומטבלים.

ואז תתחיל חגיגה של מנות מרגשות וייחודיות לאיזור המקסים שלנו, שיספרו לכם את סיפור הגליל מהמקום הכי מגניב וטעים שלו

כמובן שהארוחות מלוות (לא ברור מי ילווה את מי) באלכוהול משובח יינות, בירות, וקוקטיילים אותם ירקח בזמן הארוחה זיו בשולחן שלכם.

 

 

 

תפריט לדוגמא:

-סופלה סלק אפוי, ממולא בתערובת גבינות שלנו, פסטו של עשבים  ואגוזים קלויים וקצוצים 

-עלי פילו מחביאים בתוכם פטה עיזים, זעתר טרי מהגינה ודבש שיזף של סיימון

-גרבדלקס של פורל מדן על תפו"א מהמדורה, ירוקים מחוקוק, צזיקי מזוקיני ורוקט טרי

-קרעי חלה אפויה עם שום וטימין , פורל אפוי במלח, איולי ביתי, סלסה וסלסה אדומה ועוקצנית

-טרטר ברמונדי עם פירות מהעונה ועשבים מהליקוט של הבוקר וכל מילה מיותרת

-מקלובה של עוף מפורק וירקות, מתבשלת בציר של עוף בגריל עם תבלינים שלוקחים מזרחה

-החצילים של יעקוב משראביכ, טחינה גולמית וסירופ רימונים מצומצם

-קובנייה של ברמונדי מדן, בורגול ומלא ירוקים.

-עוגת עלי גפן, עגבניות, אורז עם לימון ותבלינים מהחווה בחולתה 

-מסאחן עוף קונפי, בצל מטוגן, מוגש על לאפה הנד מייד עם מלא תוספות קטנות לביס המושלם

-תבשיל פריקי וירקות, מעושן, חם אדום ומנחם

-"רביולי" קולורבי כבוש, ממולא בגבינה עם עשבים מלוקטים, קולי אפרסקים בגריל

-אוסבוקו טלה, שעות בתנור פחמים, סחוג שלנו, יוגורט מעושן, לאפה הנד מייד ולעסק

-ואסיו באש, נפרס דק במקום על צ'ימיצ'ורי

שתף עמוד:
מס' מדרגים: 2  ממוצע: 5