יש שיקראו לזה מיקסולוגיה. היא עוסקת בתורת הערבוב של המשקאות ויצירת הקוקטיילים, שאהובים ברחבי העולם כולו. אוהבים להרים כוסית לחיים טובים? רוצים לפנק את בן או את בת הזוג בתום יום עבודה מפרך? לתבל את הארוחה במשקה לרענון החך, כזה שגם ירים את מצב הרוח? בואו ללמוד את הבסיס למיקסולוגיה בסדנת קוקטיילים לזוג, גם חוויה משותפת, גם עוד דרך למחווה מפנקת וגם הזדמנות נהדרת לבילוי זוגי קצת אחר.

לשדרג את הארוחות הזוגיות והמפגשים החברתיים

בין אם אתם אוהבים לסעוד באינטימיות או לארח קבוצת חברים בסעודה מפנקת, תוספת של משקאות בטעמים מגרים ושמות מתגרים יחד עם צבעים מפתים ושאר קישוטי פירות, מטריות וקשיות יוסיפו הרבה תחכום ועניין לשולחן ולמפגש.

בזמן שכולם מנסים להפתיע עם מנות מטורפות שגוזלות יום שלם מסדר היום, אתם יכולים להפתיע את האורחים עם משקאות מחומרי גלם איכותיים וטעמים ייחודיים שתרכשו בסדנת קוקטיילים עם המרומים.

סדנת קוקטיילים לזוג תעניק לכם את הידע הנחוץ לערבוב משקאות באופן נכון וילמד אתכם כיצד לשלב טעמים בהתאם להעדפותיכם האישיות ושל בני הזוג שלכם, כדי שתדעו איך לפנק האחד את השנייה עם משקה מרענן, טעים ושקולע בול לבלוטות הטעם שלכם.

איזון טעמים הוא שם המשחק

קוקטייל איכותי חייב להיות מאוזן בטעמים. מרבית הקוקטיילים מכילים משקה אלכוהולי מרכזי, שסביבו מתווספים משקאות נוספים, אלכוהוליים ולא אלכוהוליים ותוספות כמו מי סוכר, ליים, מי ורדים, ליקרים ואפילו מגוון ירקות, פירות ותבלינים.

הקרח הוא שחקן מרכזי

הקרח נחשב לאחד המרכיבים החשובים בהכנת קוקטיילים, כייון שהם הרבה יותר טעימים כשהם מוגשים קרים. בין אם משקשקים או מערבבים את הקוקטייל, תמיד כדאי לעשות זאת עם קוביות קרח או עם קרח גרוס, אך כדאי להימנע מעודף קרח במשקה, כיוון שהוא נוטה לדלל אותו ולפגוע בטעמו. איזון אמרנו?

איך יודעים שיש מספיק קרח במשקה? טיפות המים שיופיעו על השייקר יסמנו לנו שזה מספיק.

אלכוהול הוא הבסיס

מן הסתם, אלכוהול הוא המרכיב העיקרי בכל קוקטייל. במרבית הקוקטיילים הבסיסיים משתמשים בג'ין, טקילה, רום, וויסקי, מרטיני, קמפרי או עראק, ולכן מומלץ להחזיק במזווה לפחות 3 סוגים מהמשקאות הללו. כמובן שאיכות האלכוהול חייבת להיות גבוהה, אחרת הוא עלול לגרום לכם לחוש רע מאוד. על מנת לדעת לשלב טעמים כדאי להכיר את טעמו של המשקה האלכוהולי ולהתנסות בשילובים שונים בהדרגה.

התוספת שחותמת את הכנת הקוקטייל

כל קוקטייל משלב גם משקה לא אלכוהולי בטעמים שונים. הוא יכול להיות מתקתק, חמוץ, מריר או מתובל. המשקאות הנפוצים בשימוש הם מיץ לימונדה, אשכוליות או תפוזים, מי טוניק, ג'ינג'ר אייל וביטר לימון.

היצירתיות לא נגמרת בטעם

חלק מהעניין וההנאה שבהכנת הקוקטייל והשתייה הוא הקישוטים שמעטרים את השייק. בין אם אלו המטריות משנות ה – 80, הסוכר שתוחם את הכוס, הקשיות, פלח הלימון ועלי הנענע או המלפפון המסולסל ואפילו פירוטכניקות האש בעת ההגשה, כולם הופכים את המשקה לאטרקטיבי ומאפשרים לכם להפגין יצירתיות ממש כמו שף שמצלחת את המנה שלו.

לנסות, להעז ולגלות עולם שלם של טעמים וחוויות

הכנת קוקטיילים דומה במידת מה לבישול. צריך להעז ולנסות כדי לגלות טעמים חדשים. בדרך כלל חובבי הקוקטיילים הם אנשים סקרנים, שאוהבים לחקור את הטעמים השונים, ולכן תעוזה אף פעם לא תזיק. דרך אגב, הרבה קוקטיילים התגלו ממש בטעות, כך שאולי הקוקטייל הבינלאומי הבא יצא דווקא מהשייקר הזוגי שבו תשקשקו יחד בסדנת קוקטיילים לזוג שתלמדו אתנו.

גם אנחנו שניים

אנו מזמינים אתכם ליהנות מסדנה זוגית איכותית. גם אנחנו מגיעים בשניים ולכן החוויה וההנאה ממנה היא כפולה. בין השירותים שלנו סדנאות אלכוהול, סדנת וויסקי, בירה וקוקטיילים. נשמח להתאים את הסדנה לטעם האישי שלכם ובמקביל לפתוח אתכם לעולם חדש של ניחוחות, טעמים ומיקסים שיוסיפו לכם עניין לכל בילוי משותף ולכל אירוע.